Megtaláltuk a szemétkérdés megoldását Győrben! Le fog esni az álla
2017. augusztus 31. írta: Cseri Pál

Megtaláltuk a szemétkérdés megoldását Győrben! Le fog esni az álla

szemet_kisalfold_hu.jpg

Ez a kis videó szépen bemutatja, hogyan kell megoldani a szemétkezelés problematikáját, plusz a tárolásét, úgy hogy az embernek ne kelljen elhánynia magát attól, hogy oda kell szambáznia a kukákhoz. 

Ennél az alkalmazásnál aztán nem tudják kihalászni a szemetet a hajléktalanok, sőt szétdobálni sem. Egy kártyát lehúz az illető, eleve csak úgy tudja beletenni a szemetet. Nem ám, mint nálunk a hülye kulcsokkal. És lássunk csodát, ez még nálunk senkinek nem jutott eszébe, a kukák és konténerek le vannak süllyesztve a föld alá, nem a környék auráját csonkítsák, és a polgároknak nem kell szagolniuk a bűzt.

Ajánljuk a városvezetés figyelmébe ezt a megoldást, erre is lehetne a sok hülyeség helyett milliárdokat költeni. Vagy legalább a szerényebb változatát meghonosítani.

 

Címlapfotó: kisalfold.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5712793830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása