Nem egyeztették a szomszéddal Győrben a 30 milliós focipályát, be is záratta a bírósággal
2017. szeptember 23. írta: Cseri Pál

Nem egyeztették a szomszéddal Győrben a 30 milliós focipályát, be is záratta a bírósággal

 mufuves_palya.jpg

Van Győrben egy műfüves focipálya, amely mellett a tartalékkapukkal, egy kis füves részen edzhetnek a fiatalok.

Mellettük érintetlenül áll egy vadonatúj műfüves pálya, arra ugyanis nem mehetnek fel a gyerekek.

Nagyon hangos, ahogy a labda a palánknak csapódik, ezért nem használhatják az 5 éve épült műfüves focipályát ebben a városrészében. Edzéseket kell lemondani, mert így kettő helyett csak 1 pálya van, ami kevés a több mint 200 futballistának.

A nyáron értesítették őket, hogy az egyik szomszéd pert indított, mert szerinte nem lehet az edzések zajával együtt élni. A bíróság pedig a szomszédnak adott igazat, így bezáratták a pályát.

Talán előtte egyeztetni kellett volna, mielőtt hozzákezdenek a pályaépítéshez.

A műfüves pálya egyébként 5 éve épült az MLSZ pályaépítési programjának keretében, több, mint 30millióból és az egyesület már újabb beruházást tervezett a várossal karöltve, azaz be is fedték volna a pályát. Felmerül a kérdés, hogy mi lesz így a pályával, miután a program szerint minimum 15 évig kell működtetni pályát.

Okosabb dolog lett volna, ha előtte egyeztetnek az érintettekkel, mert ez egy 12 ezres városrész, és nagy szükség lenne erre az iskolán kívüli pályára.

(A kép illusztráció)

 

rjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr312888724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása