Tegnap az utóbbi évek legnagyobb politikai megmozdulása zajlott Győrben!
2018. április 15. írta: BoldiG

Tegnap az utóbbi évek legnagyobb politikai megmozdulása zajlott Győrben!

tuntetes0414-gyor-01.jpg

Lelkes egyetemisták igyekeztek tüntetést szervezni Győrben a szombat délutánra a budapesti eseményekkel párhuzamosan.

A jelszavak azonosak voltak természetesen a budapestivel ...

tuntetes0414-gyor-02.jpg

Saccra kb 200-an vehettek részt rajta, habár a város nyüzsgött a jó idő miatt sétálgató győriektől is, talán néhányan kiváncsiságból csatlakoztak a vonulókhoz.

A szervezők meghívták a helyi ellenzéki pártok képviselőit is, akik közül végül csak a DK-s Glázer Tímea és az MSZP-s Pollreisz Balázs szólalt fel.

tuntetes0414-gyor-03.jpg

A Jobbikos Kovács László talán még a városházán számolta a külföldről érkezett szavazatokat, a Momentum tagjai inkább a budapesti eseményre utaztak, az LMP-sek pedig a hangosítás hiánya miatt lépett vissza a felszólalástól.

Való igaz, hogy az egyszerű hangtölcsér alkalmatlan volt beszédek megtartására, az első sorokban talán még értették a beszédeket, hátrébb már teljesen érthetetlen volt a szöveg.

A diákok közül többen is elmondták, felolvasták a véleményüket a választásokkal kapcsolatosan, úgy érzik, a kormánypárt és a rájuk szavazók, tőlük lopják el a jövőt, Magyarországot.

A két baloldali politikus sok újat nem tudott mondani, rutinos felszólalóként próbálták szórni az igét. Legfontosabb üzenetük a következő választáson való győzelem és az összefogás fontossága volt (mondjuk azon elkellene gondolkozni, hogy egyre rosszabb eredményük folytán, legközelebb esetleg már nekik kellene visszalépni). A jelenlévő, láthatólag vegyes közönség mérsékelt lelkesedéssel tapsolta meg őket

A fiatal szervezők teljesítményét mi mindenképpen megsüvegeljük, hiszen Győrben, évekre vissszatekintve nem volt ekkora létszámú politikai megmozdulás.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4913836526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása