ITT AZ IDEJE! Használd te is ezeket a zseniális ötleteket: retro érzés, kreatív hasznosítás a kertedben, a nagyinak nem volt ennyi színes cucca!
2018. május 08. írta: BoldiG

ITT AZ IDEJE! Használd te is ezeket a zseniális ötleteket: retro érzés, kreatív hasznosítás a kertedben, a nagyinak nem volt ennyi színes cucca!

kivagottfa-beultetve-pozitivnap-hu.jpg

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk azonban újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek.

Vannak akik egy kopott talicskában vagy egy használaton kívüli szűrőben látnak fantáziát, de akad itt színes lábbeli is. Tehát ebben a virágzó válogatásban találtok  ötletes és bohókás megoldásokat is, élvezzétek, inspirálódjatok. Aztán ÜLTESSETEK!

talicska-beultetve-pozitivnap-hu.jpg

Öreg talicska virágba borulva

teaskanna-beultetve-pozitivnap-hu.jpg

Minikert egy teáskannában

cipok-beultetve-pozitivnap-hu.jpg

Jöjjenek a lábbelik...

szerszamoslada-beultetve-pozitivnap-hu.jpg

Szerszámos láda, lám-lám, erre is jó lehet!

kivagottfa-beultetve-pozitivnap-hu.jpg

Kivágott fa törzse megmentve az utókornak. Az öntözés okozhat némi fejtörést, de mindenképpen megéri gondját viselni!

(pozitivnap)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2613900526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása