AMÍG GYŐRI SZEXCELEB POLGINK AZ ADRIÁN! Nektek jók ezek a kohószökevények is!
2019. november 01. írta: BoldiG

AMÍG GYŐRI SZEXCELEB POLGINK AZ ADRIÁN! Nektek jók ezek a kohószökevények is!

buszjarat-gyorben-fb01.jpg

Hatalmas gondok vannak a tömegközlekedéssel Győrben, és nemcsak a kimaradó buszjáratokra gondolhat az ember. 

Egy felháborodott polgár Facebookra kirakott fotóin is jól látható, micsoda kohószökevény járgányokkal ijesztgetik a győri utakat az illetékesek, csak úgy köhögi ki magából a horror-busz a füstöt. Ahogy az egyik kommentelő is megjegyzi:A Rába volt mérnökei és dolgozói a háború a II. világháború előtti időkből, nagyon rácsodálkoznának, mi is és hogyan történik ebben a patinás városban.” Bizony ezzel egyet tudunk érteni.

buszjarat-gyorben-fb02.jpg

Többen azt is megjegyzik, hogy majd Borkai vesz új buszokat, de hát megtehette volna eddig is, de ő valószínűleg másra használta a közpénzt, különben is a hajókat jobban szereti. Voltak már nagy viták Győrben, hogy legyen-e új buszos cég például, és hasonlók, egyelőre leszavaztak minden ilyen kezdeményezést. Lehet, hogy helyi cég nem kell, de hogy új buszokra nagyon nagy szüksége van a városnak, azt minden itt élő ember beláthatja, még a fideszesek is.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2215278110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása