Sokakat megmozgattak a volt Morning show sztárok Győrben!   
2017. május 24. írta: BoldiG

Sokakat megmozgattak a volt Morning show sztárok Győrben!  

sebestyen-vadon.jpg

 

Ma reggel Győrben járt a jól ismert csapat, a Roadshow a Morning show sztárjaival: Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel.

 

tomeg-morningshow.jpg

 

A Megyeháza téren startolt a Reggeli show reggel 6 órakor és egészen 10 óráig tartott.. Sokan kíváncsiak voltak az ismerős rádiós csapatra. Most is hozták szokásos formájukat viccek és bohókás beszólások záporoztak tőlük.

 

rakocziferi-selfi-gyorben.jpg

 

Rákóczi Feri a tömegből vezette a műsort és közben megszólítgatta az embereket. Természetesen a játékok sem maradhattak el, mint az megszokott tőlük. Ajándékokat osztottak ki a hallgatók között, volt aki kulcstartót, frizbit, tollat, lufit és még lehetne sorolni mi mindent kaptak a lelkes „rajongók”.

Bárki aki képet szeretett volna velük csinálni megtehették, hiszen a szünetek alatt kijöttek az „üvegdobozból” és nagy örömmel fotózkodtak kicsikkel és felnőttekkel is.

 

eyof-morningshownal.jpg

Még az EYOF kakast is kiküldték, fejtse meg mi lehet a népszerűség titka!

 

 

fotó: Rácz János

Szöveg: Reider Anita

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9912537845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása