Rövid időn belül két hármas karambol az M1-esen Győrnél
2017. május 28. írta: BoldiG

Rövid időn belül két hármas karambol az M1-esen Győrnél

rendorseg2.jpg

Először három autó ütközött, aztán tőlük 1 km-re újabb hármas baleset történt

Fél 8 körül három személygépkocsi ütközött az Ausztria felé vezető oldalon, Győr térségében.

Rendőrségi beszámoló szerint:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. május 28-án 19 óra 30 perc körüli időben az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldal 123-as kilométerszelvénynél, Győr térségében. Eddig ismeretlen okból és körülmények között három személyautó ütközött. Az elsődleges megállapítások szerint ketten sérültek meg a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, egy sávon haladhat a forgalom.

A történtek után nem sokkal, az előző balesettől egy kilométerre történt az újabb hármas karambol. Négy kilométeres a torlódás a határ felé.

Az előző balesethez közel, a 121-es kilométernél újabb hármas karambol történt az M1-es autópályája Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrnél. A ménfőcsanaki lehajtó előtt történt balesetnél is a győri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.. Az autópálya érintett szakaszán a két baleset miatt már négy kilométeres a torlódás, a forgalom a leállósávban halad.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7912546859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása