Napokig tartó forgalmi rend változás a buszközlekedésben
2017. június 16. írta: BoldiG

Napokig tartó forgalmi rend változás a buszközlekedésben

busz.jpg

A Jereváni úti vasúti átjáró lezárása miatt értesítik a Tisztelt Utazóközönséget, hogy

  1. június 17-én (szombaton) üzemkezdettől
  2. június 20-án (kedden) üzemzárásig    

Az alábbi buszok:

2, 6, 7, 17, 17B, 20, 26, 38, 38A, 41

mindkét irányban terelőúton, a Szauter Ferenc utca – Fehérvári út (visszafelé az Ipar utcai körgeometriás csomópontot is érintve) – Erfurti út útvonalon közlekednek.

A fenti autóbuszjáratok megállóhelyei változatlanok, azonban a jelentős mértékű (mintegy 2,5 km-es) kerülő miatt a járatok közlekedésében mintegy 5-10 perces késések is előfordulhatnak.                       

A terelőútvonal sajátosságai miatt bizonyos autóbuszjáratok ugyanazokat a megállóhelyeket kétszer is érintik, egyszer menetrend szerint, egyszer pedig a terelőúton. A késések csökkentése és a félreértések (nem a várt irányba továbbhaladó autóbuszra történő felszállás) elkerülése érdekében az autóbuszok a terelőúton nem állnak meg, hanem szigorúan a menetrendben előírt megállóhely-sorrendet követik.

A kellemetlenségek miatt Tisztelt Utasaink szíves elnézését és megértését kérik.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6412599589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása