A vásárosfalusi kettősgyilkosság háttere: az idős pár beteg volt, a faluban azt suttogják, ez vezethetett a tragédiához
2017. június 21. írta: Cseri Pál

A vásárosfalusi kettősgyilkosság háttere: az idős pár beteg volt, a faluban azt suttogják, ez vezethetett a tragédiához

 gyilkossag.jpg

Szörnyű tragédiára ébredtek a Győr-Mosoni település Vásárosfalu lakói szombaton: a köztiszteletben álló exrendőr, K. Mihály (69) a gyanú szerint megölte feleségét, Panni nénit (71), majd a gyilkosság után magával is végzett.

– Képzelheti, hogy mennyire megdöbbentünk, amikor megtudtuk, mi történt Misiéknél! – mesélte a házaspár egyik ismerőse. – Több évtizede éltek együtt Pannikával, példás házasság volt az övék, két gyermeket neveltek fel tisztességben. Misi annak idején rendőr volt, Panni pedig a helyi védőnő.

A neve elhallgatását kérő utcabeli elárulta: a pár egy ideje betegeskedett, így azt suttogják a faluban, hogy ez vezethetett a tragédiához -írja a blikk.hu.

– Szerették és tisztelték egymást, így elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Mihály dühében végzett volna a feleségével. Azt tudjuk, hogy hosszú ideje betegeskedtek már, Misinek is nemrég volt műtétje, ami után nagyon rosszul volt, Pannika is súlyosan beteg volt. Misi még nem is olyan régen felhívta a fiát, hogy nagyon gyenge, fájdalmai is vannak, így nem tud vezetni, segítsen őt elvinni kocsival a vizsgálatokra. Végül a fiú talált rá. Bele sem merek gondolni, mit érezhetett, amikor meglátta a szüleit – mondta kön­nyeivel küszködve az asszony.

A rendőrség a két nyugdíjas halálának körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

– A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi bántalmazta feleségét, aki vélhetően ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A férj önkezűleg vetett véget életének – tájékoztatott a tragédia részleteiről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Címlapfotó: parameter.sk

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3012610311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása