1 hónapig ZÁRVA a Mobilis, kell a hely az EYOF-nak
2017. július 05. írta: BoldiG

1 hónapig ZÁRVA a Mobilis, kell a hely az EYOF-nak

mobilis-mobilis-gyor-hu.jpg

„A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ több hetes nyári zárva tartása az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) megrendezésével függ össze.

A Mobilis központi elhelyezkedését, a versenyhelyszínekhez és az olimpiai faluhoz közelségét, valamint kiváló infrastruktúráját kihasználva, az EYOF sikeres és zavartalan lebonyolítását elősegítő önkéntesek bázisa lesz.

A több mint ezer, az ország egész területéről és külföldről érkező önkéntes a Központban kap eligazítást a napi feladatairól és itt tölti pihenőidejét a versenyek között. Emiatt szükséges a Mobilis zárva tartása, előreláthatóan 2017. augusztus 4-ig.

A Mobilis a tervek szerint 2017. augusztus 5-től fogadhat ismét látogatókat.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1612643167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása