Civil érdekvédő tart lakossági fórumot az önkormányzati képviselő helyett Győr egyes részein
2017. október 18. írta: Cseri Pali

Civil érdekvédő tart lakossági fórumot az önkormányzati képviselő helyett Győr egyes részein

gyor_gyarvaros.jpg

Győr-Gyárváros-Likócs-Jancsifalu figyelem ! Az év vége közeledtével elérkezünk a karácsony előtti napon tartandó 2017. évi Közmeghallgatáshoz. Mivel a terület önkormányzati képviselője bizonyíthatóan nem tart, tartott lakossági fórumot ezzel lépéshátrányba hozva Győr-Gyárváros-Likócs-Jancsifalu településrészek lakosságát, egy helyi civil érdekvédő vállalta, hogy megteszi helyette, olvasható a Facebookon.

Ez a lakossági fórum hívatott arra, hogy a városlakók elmondják, elmondhassák kéréseiket, kérdéseiket személyesen vagy közvetítő útján a városvezetők felé.

Ezen kérésekre, amennyiben helyben nem adható válasz, akkor azt 30 napon belül kell megtennie a polgármesternek illetve az ügyben kompetens önkormányzati vezetőnek.

A Győr-Gyárváros-Likócs-Jancsifalu területén élőknek ezen fórumra biztosan van, vannak felteendő kérdéseik. Amennyiben ezek a kérdések nem egyéni, hanem a köz érdekében fogalmazódnak meg, mindenképp ott a helyük ezen a fórumon.

Legyen ez félbemaradt beruházás, választási ígéretben elhangzott és máig nem teljesített ígéret, a lakosság életkörülményeit befolyásoló intézkedések megtételét szorgalmazó döntés, kivitelezés kérése – amely kérések felölelhetik akár a településképpel, az útak minőségével, a jelentős forgalom növekedés okozta problémákkkal, a közlekedésből eredő zajszintnövekedéssel, a lakóterület élhetőbbé tételére vonatkozó javaslatokkal és sok más problémával, kéréssel kapcsolatos területet.

Amennyiben Neked, Önnek is vannak kérései, problémái, amelyek megosztását szükségszerűnek érzi ezen a fórumon, akkor a kérések, felvetések összegyűjtését a következő időpontokban és helyszíneken el tudja mondani, hogy azok mindenképp továbbításra kerüljenek a Közmeghallgatásra.

Helyszínek és időpontok:

Jancsifalu:

2017. november 7.-én 17:00 – 18:00 óra között a Kartács u./ Ipar utca kereszteződésnél;

Likócs

2017. november 9. -én a Római u./ Kövecses u. kereszteződésnél lévő játszótérnél;

Gyárváros –

2017. november 14.-én 17:00 – 18:00 óra között a Szeszgyár u./Mártírok út sarkon;

2017. november 16.-án 17:00 - 18:00 óra között a Tompa u/Nagy Sándor József u sarkon;

2017. november 21.-én 17:00 - 18:00 óra között a Munkás u/Ipar u -nál lévő játszótérnél;

2017 .november 24.-én 17:00 – 18:00 óra között az Ipar utca/Puskás T. u. Lottózó előtt;

2017. november 28.-án 17:00 – 18:00 óra között az Kiskúti u/Stadion u-nál lévő játszótérnél;

 

Címlapfotó:Gyárváros Győr Facebook-oldala

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1413016152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása