Kreatív lokálpatrióták: városszerető társasjáték készült Győrről!
2017. október 20. írta: Cseri Pali

Kreatív lokálpatrióták: városszerető társasjáték készült Győrről!

tarsas.jpg

Célja, hogy játszva ismerhessük meg a város értékeit, műemlékeit, hagyományait, híres személyiségeit és történelmét.

A Városszeretők Győr elkészítette a kisalföldi megyeszékhely nevezetességeit és érdekességeit bemutató társasjátékát, amellyel szórakozás közben ismerheti meg bárki Győr történelmét, kultúráját, eseményeit és híres személyiségeit. Győr vendégei és lakosai is sok új érdekességet fedezhetnek fel játék közben.

A játékhoz egy „Mini útikönyv" is tartozik, ami a játék kártyáin lévő nevezetességekről nyújt az érdeklődőknek bővebb információt, míg mobiltelefon vagy tablet segítségével (QR kódok használatával) további érdekességek, fényképek és videók érhetőek el az adott nevezetességről.

A Győrben élő társasjátékfejlesztők ötlete alapján megvalósult játék magyar és angol nyelven is elkészült, a megvalósítást a győri önkormányzat is támogatta.

Jelenleg a Baross úton lévő Látogatóközpontban és a Miabaro ajándéküzletében kapható a Városszeretők Győr, ezen kívül a társasjáték honlapján keresztül is megrendelhető a társasjáték.

(kisalfold)

Címlapfotó: info-turbo.com

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5013039184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása