Kivételesen biciklis cserbenhagyót keresünk. Hogy nincsen lelkifurdalása valakinek egy ilyen után?
2017. november 04. írta: Cseri Pali

Kivételesen biciklis cserbenhagyót keresünk. Hogy nincsen lelkifurdalása valakinek egy ilyen után?

kerekpar_police_hu.jpg

A Győri Rendőrkapitányság  eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 31-én 10 óra 45 perckor egy kerékpáros szabálytalanul, a forgalommal szemben haladt Győrben, a Szigethy Attila út kerékpárútján. A Táncsics Mihály utca felől a Zrínyi utca irányába tekert, amikor összeütközött egy szemből szabályosan érkező másik biciklissel, aki elesett.

Az ismeretlen közlekedő felsegített az idős nőt, de további segítségnyújtás vagy adatainak megadása nélkül elment a helyszínről. A baleset részese könnyű sérüléseket szenvedett.

(police)

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8413173414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása