Úgy tűnik, túl jól sikerült a kormányzati migráns kampány? Szeretnének ilyet Győrben?
2017. november 04. írta: BoldiG

Úgy tűnik, túl jól sikerült a kormányzati migráns kampány? Szeretnének ilyet Győrben?

temeto-eloben-hu.jpg

Győr MJV Önkormányzat Hivatalos Oldala

Tisztelt győri lakosok!
A mai nap folyamán számtalan jelzés érkezett az Önkormányzathoz, hogy az elmúlt napon idegen embereket, migránsokat véltek azonosítani a településen. Polgármester úr a mai nap nem csak személyesen, de a rendőrséggel is együttműködve járt utána a híreszteléseknek. Mint kiderült az információk nem teljesen voltak megalapozottak. Mindenki megnyugtatására közöljük, hogy a településen elterjedt információk nem valósak, így nincs ok aggodalomra.
Mint tudják, Mindenszentek és halottak napja alkalmából sok idegen ember érkezik a temetőbe gyertyát gyújtani és megemlékezni. Ki autóval, ki pedig tömegközlekedéssel, gyalogosan. Polgármester úr a ma éjszaka megerősített polgárőrséggel járőrözik majd a településen, hogy valóban minden apró lehetőségét kizárjuk bárminemű problémának. Ennek ellenére kérjük, hogy ha bármi szokatlant tapasztalnak hívják polgármester urat a következő telefonszámon: 06-30/829-35-57, egyéb súlyosabb esetben pedig, az illetékes hatóságokat.

Mielőtt azt gondolják, hogy ez csupán valami fikció lenne, olvassák el Kömlő község Facebook oldalának október 31-i bejegyzését.

Nálunk ilyen megtörténhet?

címlapfotó: eloben.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3213173702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása