„Amint egy kis szél fúj, megszűnik az áramszolgáltatás." Gyenge hármas alá az E.On-nak Győrben!
2017. november 23. írta: Cseri Pali

„Amint egy kis szél fúj, megszűnik az áramszolgáltatás." Gyenge hármas alá az E.On-nak Győrben!

polg_hiv.jpg

Gyenge hármas alá  egy fideszes önkormányzati képviselő  szerint osztályzatban kifejezve ennyit érdemel az E.On a győri áramszolgáltatásra. A felszólalás a szerdai városi közgyűlésen hangzott el, amelyen a vállalat tevékenységéről szóló tájékoztató is napirendi pont volt. A nádorvárosi politikus nem egyetlenként illette kritikával a céget, de ő fogalmazott a legélesebben.

„Amint egy kis szél fúj, megszűnik az áramszolgáltatás" – mondta. Szerinte amiről az E.On beszámolt a testületnek, csak tűzoltás, miközben az áramszámlára nagyon sokat fizetnek az emberek.

Márpedig a társaság – akit Pádár Sándor, a győri áramhálózati üzem vezetője képviselt az eseményen – impozáns számokat tett a képviselők elé. Ezek egyike, hogy a megyeszékhelyen idén már megvalósult vagy megvalósuló beruházások értéke 729 millió forintot tesz ki. Emellett a cég adatai szerint 2010-ben egy fogyasztóra átlagosan még egy és háromnegyedóra áramszünet jutott, idén az első kilenc hónapban már csak 46 perc.

A testület tagjai ettől függetlenül nem fukarkodtak a bírálatokkal. A polgármester felrótta, hogy az áramszolgáltató nem egy esetben friss aszfaltot bont fel, mert rájön, hogy mégiscsak fel kell újítani a vezetéket. Azt ígérte, hogy az indokolatlan burkolatfeltöréseknél szigorítani fogják a büntetéseket.Volt, aki a győrszentiváni új körforgalom mellett felbontott új kerékpárutat említette, és szólt arról is, hogy a Szigethy Attila út 78. és 99. szám előtti panelházak előtt, a bicikliútnál két gödör éktelenkedik már két hónapja. „Vegyék komolyabban a jelzéseket" – kérte. Pádár Sándor válaszában az „alvállalkozói kapacitás" szűkösségével magyarázta a lassúságot.

A teljes cikket ide kattintva érheti el.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6613357303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása