Devizahitel: Megalakult az Adós Kamara, céljuk megmenteni a devizahiteleseket Győrben is
2018. január 24. írta: Cseri Pali

Devizahitel: Megalakult az Adós Kamara, céljuk megmenteni a devizahiteleseket Győrben is

deviza_mno_hu.jpg

2018 január 13-án megalakult az Adós Kamara.

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége a közös munkában aktívan részt kíván venni, a rendelkezésére álló szakmai, kapcsolati és kommunikációs lehetőségeivel segítve az Adós Kamara munkáját.

Az elfogadott keret megállapodás szerint, az Adós Kamara olyan összefogás kíván lenni, ahol tagjai, civil érdekvédő egyesületek, jogászok és szakértők, egyenrangú partnerként dolgoznak együtt. Egy közös és nagy munkára szerveződtek, ez pedig a törvényes uzsora felszámolása, állítják.

Hadházy Ákos LMP-s országgyűlési írásbeli kérdéséből kiderült, hogy az MNB mintegy 880 milliárd forint nyereséget könyvelt el, amikor az Orbán-kormány papíron a devizahiteleseket segítette volna rögzített árfolyammal. Ez a pénz a devizahiteleseket illeti, a megmaradt mintegy 400 milliárd forintot azonnali megsegítésükre kell költeni.

Az elmúlt nyolc év egyik legnagyobb kormányzati hazugsága, hogy segítettek a devizahitel-károsultakon. Ha ez így lenne, akkor nem félne több százezer család attól, hogy tavasszal az utcára kerül, ugyanis a választások után minden bizonnyal újraindulnak a kilakoltatások.

(Forrás: mti, devizaados)

 

 A kép illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9513599341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása