Részegen, bedrogozva, ráadásul jogosítvány nélkül beleszállt a ház falába, még jó, hogy senki nem ment akkor ott a járdán!
2018. január 28. írta: BoldiG

Részegen, bedrogozva, ráadásul jogosítvány nélkül beleszállt a ház falába, még jó, hogy senki nem ment akkor ott a járdán!

baleset-2017jul-01-police-hu.jpg

Vádat emelnek egy 29 éves férfi ellen, aki ittasan vezetve közlekedési balesetet okozott Győrben.

A Győri Rendőrkapitányság ittas és bódult állapotú járművezetés, valamint kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. Roland ellen.

A gyanúsított 2017. július 26-án a kora esti órákban személygépkoc,sival haladt Győrben a Petőfi Sándor híd felől a Kossuth Lajos utca irányába. Ennek során egy balra ívelő kanyarból kihaladva áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd felhajtott a járdára, ahol egy ingatlan falának ütközött, miután elvesztette a kontrollt az autója felett. A baleset során személyi sérülés nem történt, de a férfi ezután a helyszínt elhagyta.

baleset-2017jul-02-police-hu.JPG

A helyszínen gyűjtött adatok alapján a rendőrök a 29 éves férfit elfogták, vele szemben alkoholtesztet alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A rendőröknek az intézkedés során feltűnt, hogy a járművezető zavartan viselkedik, pupillái tágak voltak, ezért kábítószer gyors tesztet is alkalmaztak vele szemben, amely szintén pozitív értéket mutatott. A helyszínen a járőrök azt is megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Az ittas vezetőt a járőrök mintavétel céljából előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A szakértői vizsgálat is megállapította, hogy a sofőr ittas volt és bódult állapotban vezette a gépkocsit.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4713610669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása