Példaértékű napelemes beruházás a Tihanyi úti orvosi rendelőnél Győrben. Sok ilyen kellene még
2018. január 29. írta: Cseri Pali

Példaértékű napelemes beruházás a Tihanyi úti orvosi rendelőnél Győrben. Sok ilyen kellene még

rendelo.jpg

A Tihanyi Árpád úton lévő orvosi rendelő felújításáról már írtunk még akkoriban, amikor tartott a munka. Akkor is dicsérő szavakkal illettük a kivitelezőket.

Nos, azóta a rendelőt átadták és ismét használatba vették az orvosok, betegek. Amiért ismét szóba hozzuk az épületet, az nem más, mint az a különleges látvány, ami a szomszédos panelházakból tárul elénk:

A rendelő tetejére nagyon komoly gépészeti berendezések kerültek. Ide helyezték el a teljes fűtés-hűtés rendszer meghatározó gépészeti egységeit. És a maradék területet, gyakorlatilag az egész tetőt napelemekkel  borították!

Nem egy megszokott látvány ez még  hazánkban. Mi maradéktalanul örülünk ennek!

Milyen jó lenne, ha a városban ezerszámra lévő lapos tetős épületek, áruházak, raktárak, üzemek és nem utolsó sorban a panelek tetején hasonló módon megjelennének a napelemek!  Ez a hatalmas terület, hatalmas lehetőség! Élni kellene vele!

És ismételten gratulálunk a beruházónak, tervezőnek, kivitelezőnek a rendelő felújítása miatt!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7913613431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása