Energiapazarlók-e a győri középületek? A hőképek szerint igen
2018. február 09. írta: Cseri Pali

Energiapazarlók-e a győri középületek? A hőképek szerint igen

hokeop3.BMP

Érdekes és elgondolkodtató olvasói levelet kaptunk a minap, amit szeretnénk megosztani Önökkel:

“Lenne egy találóskérdésem : vajon  ráismernek-e a győriek a középületeikre? A fűtésszmlát az adófizetők fizetik. A magánpénzek elvesztik magánpénz jellegüket és közpénzé alakulnak, amiből a középületek fűtésszámlái fizetésre kerülnek. Ha jól megfigyeljük a hőképeket egy-két helyen óriási üvegfalakat látunk, amik csak úgy ontják kifele a hőt. Ha ezek az épületek magánkézbe kerülnének, k.b. két héten belül megszüntetésre kerülnének az üvegportálok, ugyanis kifűthetetlenek.

hokep1.BMP

Energiatanúsítványok középületre nem készülnek. Miért ? Ott nem fontos a takarékoskodás ? “
hokep2.BMP

Nem tudnánk igazságot tenni a dologban, van olyan régi épület, ahol nem tudjuk, hogyan lehetne megszüntetni az üvegfelületeket, hogy ne menjen az esztétika  kárára. De biztosan felül lehetne vizsgálni pár helyen a hatalmas üvegfalak létjogosultságát.

hoklep4.BMP

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9313648072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása