Veszélyes hétköznap: Elütötte az idős nőt a győri Íves utcában, aki utána meghalt. Elbambult a buszsofőr?
2018. március 18. írta: Cseri Pali

Veszélyes hétköznap: Elütötte az idős nőt a győri Íves utcában, aki utána meghalt. Elbambult a buszsofőr?

baleset_gyor_auto.jpg

Vádemelési javaslattal zárult egy buszsofőr ügye, aki járművével elütött egy idős nőt az Íves utcában.

A Győri Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy autóbusz vezetője ellen.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2017. május 12-én 21 óra körül egy autóbusszal közlekedett Győrben, a Kardán utca felől az 1-es számú főút irányába. Az Íves utca egyik kijelölt gyalogátkelőhelyénél későn vett észre egy balról jobbra átkelő nőt, akit fékezése ellenére elütött. A gyalogos a balesettel összefüggésben a kórházi ellátása során elhalálozott.

A rendőrök a helyszíni szemle, a szakértői vélemények és a nyomozás adatai alapján a sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Fotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4113750582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása