Nem semmi: Már kétórás műszakra is lehet jelentkezni a Lidlnél
2018. március 26. írta: Cseri Pali

Nem semmi: Már kétórás műszakra is lehet jelentkezni a Lidlnél

lidl_1.jpg

Egyre több nagy áruházlánc kezdte ostromolni a 300 ezres fizetéshatárt a fizikai munkát végzők körében. Ráadásul a Lidlnél lassan már be sem kell menni dolgozni, mindez azt jelenti, hogy a diszkont már 2 órás munkakörben is keres embereket.

A Lidlnél igencsak tarkává vált a műszakválaszték. Ha valaki egy áruházban szeretne dolgozni most már kétórás műszak vállalására is van lehetősége, így a paletta a 3, 4, 6, 7, vagy 8 órás munkaidő után egy fővel bővült. A munkaidő elszámolása ugyanakkor perc alapú - írja közleményében a Blokkk.com.

A Lidl egyébként nemrég két lépcsőben hajtott végre jelentős béremelést. Így egy targoncavezetőnek a meghirdetett legmagasabb elérhető havi javadalmazása 297 ezer forint, míg egy budapesti eladó 289 ezer forintot keres. Utóbbiban azonban nem szerepel minden juttatás.

Az egyilk legnagyobb versenytárs Aldi nyolcórás munkakörben kezdő fizetésként bruttó 272 ezer forintot garantál, de ha valaki vállalja az éjszakai műszakot, akkor akár a 368 ezer forintot is megkeresheti.

(pénzcentrum)

Fotó: maszol.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9913781820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása