Ez szívás!! Visszalép Kara Ákos és Simon Róbert, a Fidesz két győri jelöltje!
2018. április 01. írta: BoldiG

Ez szívás!! Visszalép Kara Ákos és Simon Róbert, a Fidesz két győri jelöltje!

karaakos-simonrobert-apr1trefa.jpg

Ma hajnalban érkezett szerkesztőségünkbe a két jelölt levele. Mindketten portálunkat, mint Győr egyetlen hiteles média felületét tisztelték meg azzal, hogy elsőként tehetjük közzé a hírt!

Simon Róbert Balázs azt írja, hogy a róla szóló cikkünk olvasása után hozta meg ezt a fontos döntést. Szeretne ismét a dohánykereskedelemben dolgozni. Korábbi, boldog, nyugodt, szabad életét kívánja újra élni és soha többé nem teszi be a lábát a parlamentbe. A Fidesz tagságát is megszünteti. Úgy tervezi, hogy dohánykereskedői munkája mellett könyvet fog írni, amelyben a győri városházán történt ingatlanmutyik igaz történetét szeretné nagy alapossággal feltárni, segítséget nyújtva ezzel a független igazságszolgáltatásnak. A könyv megírásához is kérte segítségünket, melyre természetesen igent mondtunk.

Simon Róbert Balázs arra kéri a választóit, hogy helyette a Munkáspártra és annak jelöltjére, Milkovics Attilára szavazzanak. Bár a jelöltet nem ismeri, de a Munkáspárt ajánlása számára garancia. Őt tekinti a leginkább alkalmasnak arra, hogy a következő ciklusban képviselje városunkat az országgyűlésben.

Kara Ákos levele tartalmilag hasonló ugyan, de míg Simon Róbert Balázs saját döntése miatt lép vissza, addig Kara Ákost a Fidesz vezetése szólította fel erre.

A nagyszerntjánosi események, a kamu látogatás és a falu polgármesterének minősíthetetlen szervilizmusa miatt jutott oda a pártvezetés, hogy egy magára valamit is adó párt ilyen mértékű nyelvcsapásokat nem tűrhet el. És az a jelölt, aki ez ellen nem tiltakozik, nem állítja le azonnal, nem képviselhet egy tisztességes pártot a parlamentben.

Kara Ákos pártjának engedelmeskedve lép vissza a jelöltségtől. De, mint írta, teljesen egyetért a döntéssel és nagyon szégyelli magát. Még nem tudja, hogy a civil életben hol fog tovább tevékenykedni. De abban biztos, hogy a képviselősége idején megszerzett politikai kapcsolatokat semmiképpen nem szeretné kihasználni. Önállóan, saját tehetségeire, tudására támaszkodva akar új életet kezdeni.

Kérésünkre kara Ákos hosszas vívódás után az Új Magyar Front Mozgalom Párt (ÚMF) jelöltjét Szabó Jánost nevezte meg, mint a legalkalmasabb jelöltet a körzetben. Véleménye szerint Szabó János, aki civilben festő-mázoló szakember, új színt vihet a politikába. Kéri, hogy követői ezt a pártot és jelöltet támogassák április 8-án.

Mindkét visszalépő jelölt arra kéri a választópolgárokat, hogy ne vegyék figyelembe az őket támogató rengeteg plakátot, hirdetést. Sajnos azok leszedésére már nincs elegendő idő április 8-ig. Ugyanez igaz a kinyomtatott szavazólapokra is. Kérik, ne rájuk tegyék az X-et, mert ezzel érvénytelen lesz a szavazatuk.

(via ápr1.álhírgyár)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr313798024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása