Tele leszünk határvadászokkal: 2,8 milliárdos épületegyüttest adtak át Győrben
2018. április 05. írta: Cseri Pali

Tele leszünk határvadászokkal: 2,8 milliárdos épületegyüttest adtak át Győrben

keszenletirendorsegujepulet-gyor-police-hu.jpg

Átadták a Készenléti Rendőrség nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatósága győri határvadász bevetési osztályának és a Nemzeti Nyomozó Iroda győri bűnüldözési osztályának elhelyezésére szolgáló épületegyüttest csütörtökön Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kezelésében lévő területen az 5429 négyzetméter alapterületű épületegyüttest több mint 2,8 milliárd forintból alakították ki. A beruházás része annak a 97,8 milliárd forint összegű programnak, amellyel a kormány a határvadász bevetési osztályok fejlesztését támogatja.

Ezekkel a fejlesztésekkel korszerű elhelyezési feltételeket alakítanak ki, biztosítják a szükséges rendészettechnikai eszközöket, ruházatot és szolgálati járműveket. Győr mellett további tíz városban, köztük Budapesten is folyamatban vannak a beruházások.

A 2017 augusztusában kezdődött beruházást a kivitelező West Hungária Bau Kft. határidőre elkészítette. Az épületegyüttes úgynevezett szálló részében 230 embert lehet elhelyezni, a garzon részben 48 szobát alakítottak ki. Itt elsősorban házastársak lakhatnak együtt.  

A bűnüldözési osztály számára kialakítottak egy olyan kihallgató helyiséget, amely távmeghallgatásra is alkalmas.

(MTI)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2313812190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása