MI VAN ITT, TE JÓ ÉG! Durva filmben érezhette magát: feltett kézzel táncolt a síneken, majd az utolsó pillanatban ugrott el a mozdony elől az ácsi “bajnok”
2018. április 10. írta: Cseri Pali

MI VAN ITT, TE JÓ ÉG! Durva filmben érezhette magát: feltett kézzel táncolt a síneken, majd az utolsó pillanatban ugrott el a mozdony elől az ácsi “bajnok”

sin.jpg

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki 2017. január 13-án, Ács környékén először belerúgott egy vasúti sorompóba, majd a közeledő vonat elé lépett és a síneken táncolt.

A férfi a Batthyány utcán lévő vasúti átjáróhoz ért, ahol a vasúti lámpa villogó piros jelzést adott, és a félsorompó zárt helyzetben volt.

Miközben a férfi a vasúti átjárónál várakozott, odament a sorompóhoz, azt megrúgta, abban 21.400 forint kárt okozott.

Ezután a lámpa tiltó jelzése ellenére, bement a vasúti átjáróba, és a közeledő vonat elé állva felemelt kézzel táncolt. A mozdonyvezető hangjelzést adott, erre a férfi elugrott a sínekről.

Az ügyészség a vádiratban a bűncselekmény elkövetését beismerő féfivel szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, a felmerült bűnügyi költség és az okozott kár megfizetését indítványozta.

(ügyészség)

 A  fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9713824202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása