Több jelzőlámpa is meghibásodott Győrben
2018. április 10. írta: Cseri Pali

Több jelzőlámpa is meghibásodott Győrben

jlempa.jpg

Győr több pontján nem működnek a jelzőlámpák, ami torlódást és fennakadásokat okoz - írta délelőtt egy olvasó.

Az útkezelő a következő tájékoztatást adta:

"Egy jelzőlámpánkban van vezérlési hiba, így sárga villogó üzemmódban van a berendezés - jelenleg is dolgoznak kivitelezőink a Lajta út - Répce utca csomópontjában.

Ma 10 óra körül azt tapasztaltuk, hogy a Jereváni úti vasúti átjáróban lévő fény-és félsorompó nem üzemelt szinkronban egymással - a sorompó nyitott állapotban volt, míg a vasúti jelző fénye pirosan villogott. A közelben lévő Tihanyi Árpád út - Szauter út jelzőlámpás csomópont vezérlése össze van hangolva a vasúti átjárót biztosító berendezéssel: vasúti piros jelzésre a csomóponti jelzőlámpa a vasúti átjáró irányába tilos jelzést ad. A délelőtti hibás üzemmód miatt a jelzőlámpa nem érzékelte a vasúti piros jelzést, emiatt a csomópont környezetében torlódások alakultak ki.

Délelőtt a Magyar Közút (állami utak fenntartója) jelzőlámpája is meghibásodott a 821-es főút (Bakony út) - Kálvária főút csomópontban, a hibát kijavították.

Ezzel együtt elkezdődött a jelzőlámpák szabályozását, illetve forgalomszámlálását segítő, burkolatba épített érzékelők - detektorok szükségszerű cseréje. Az aszfaltba fűrészelt érzékelők cseréje forgalmi sávok lokális lezárásával jár, munkavégzésre a Szauter út - Tihanyi Árpád út, a Tihanyi Árpád út - Vasvári Pál út csomópontokban lehet számítani csúcsidőszakokon kívül."

(kisalföld)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1813824282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása