Hihetetlen csávók vannak! A rendőrök gyorsan elkapták a győri szatírt
2018. április 20. írta: BoldiG

Hihetetlen csávók vannak! A rendőrök gyorsan elkapták a győri szatírt

szatir-gyor-police-hu.jpg

Tegnap reggel gondolta úgy egy férfi, hogy kéretlenül is megmutatja “bájait” az arra járóknak.

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogták a férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.

A rendőrségre tegnap reggel 7 órakor érkezett bejelentés arról, hogy valaki szeméremsértő módon mutogatja magát. A kiérkező járőrök a helyszín közelében – a bejelentő által adott személyleírás alapján – rövid idő alatt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves férfit.

A Győri Rendőrkapitányságon a férfit szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6413851730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása