RAZZIA VOLT GYŐRBEN: Rendőrök, polgárőrök és NAV-osok lepték meg a szórakozóhelyeket
2018. április 28. írta: Cseri Pali

RAZZIA VOLT GYŐRBEN: Rendőrök, polgárőrök és NAV-osok lepték meg a szórakozóhelyeket

police_1.jpg

A rendőrök a polgárőrséggel és a társhatóságokkal közösen ellenőrizték Győr belvárosában a fiatalok által gyakran látogatott közterületeket és szórakozóhelyeket.

A Győri Rendőrkapitányság, az Arrabona Polgárőr Egyesület, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelem, a Győr-Moson-Sopron Megyei Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyámhivatal 2018. április 27-én az esti és éjszakai órákban közösen ellenőrizték a belvárosi szórakozóhelyeket, valamint a közterületeket. Az akcióban résztvevők a fiatalok által kedvelt éjszakai mulatóhelyeket keresték fel a különböző szakhatósági ellenőrzések miatt.

A rendőrök 24 órában felügyelik Győr belvárosában a közrend és közbiztonság fenntartását és a hétvégeken kiemelt figyelmet fordítanak a gyermek- és fiatalkorú korosztály bűnelkövetővé- és áldozattá válásának megelőzésére. Az ellenőrzésekkor a rendőrök egyfelől a társszervek ellenőreinek munkáját biztosították, másfelől pedig a szórakozóhelyek és a környezetük közrendjének fenntartására ügyeltek.  

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6113878086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása