BRUTÁL KEVÉS A POSTÁS: Győrújfalun legalábbis!  Lassan El kell gondolkodnunk, hogy kapjuk meg a küldeményeinket?
2018. május 11. írta: Cseri Pali

BRUTÁL KEVÉS A POSTÁS: Győrújfalun legalábbis! Lassan El kell gondolkodnunk, hogy kapjuk meg a küldeményeinket?

post.jpg

Az RTL Híradó Győrújfalun járt, ahol a helyiek azt mondták a stábnak, hogy több mint egy hete nem kapják meg a leveleiket. Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. A létszámhiány miatt ugyanis nincs elég postás.

A polgármester azt mondta, időszakosan engedélyezte, hogy egy kollégája beszálljon a levelek kézbesítésébe, de neki amúgy folyamatos munkája lenne az önkormányzatnál. Az RTL megkérdezte a Magyar Postát, ahol azt mondták, a létszámhiányt toborzásokkal próbálják megoldani, de egyelőre nem sikerült munkavállalót találniuk.

Győrújfalun a kézbesítést helyettesítéssel oldották meg, de a helyettesítő megbetegedett, ezért késtek a levelek, mostanra viszont már pótolták az elmaradásokat.

(444)

 Fotó: rtl.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4513908140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása