GYŐRI BRINGÁSOK! Ismét kerékpárjelölő akció lesz a városban
2018. május 25. írta: Cseri Pali

GYŐRI BRINGÁSOK! Ismét kerékpárjelölő akció lesz a városban

trek-kerekpar.jpg

Győri Rendőrkapitányság - a nagy érdeklődésre tekintettel - június 2-án és június 3-án 9.00-16.00 óra között ismét meghirdeti a kerékpárjelölő programját (a Győri Rendőrkapitányság udvarán, 9024 Győr, Zrínyi utca 54. szám

alatt) a lakosság körében.

A Győri Városi Rendőrkapitányság ismételten megszervezi a győri kerékpártulajdonosok részére a kerékpárok jelölését és regisztrációját, mely az önkormányzati támogatásnak köszönhetően a győri bringatulajdonosok számára ingyenes.

A szervezők kérik,  hozza magával a lakcímet igazoló hatósági igazolványát.   

A kerékpárjelölő eljárás

A jelölés során speciális, folyékony pasztával egy perforált formában kialakított szám,- és betűkombinációkból álló azonosító kerül rögzítésre a kerékpáron. A sablonra került kémiai anyag kis idő elteltével a perforációk mentén beleégeti az alváz fémszerkezetébe a szám,- és betűsort. A kerékpár fémvázába égetett azonosító roncsolásos eljárás nélkül nem távolítható el.

A mélyen beégett egyedi azonosító egy kártyára kerül felvezetésre, amit a kerékpár-tulajdonos rendelkezésére bocsátanak. Az adatokat a tulajdonos nevéhez és lakcíméhez is hozzárendelik, majd - az e célból kialakított - rendőrségi adattárolóban regisztrálják. Az egyedi azonosító szabad szemmel jóformán nem látható, esztétikai deformálódást nem eredményez, azonban UV lámpa segítségével tisztán leolvasható.

A jelölést megelőzően a kerékpár tulajdonjogát a tulajdonosnak hitelt érdemlően kell tudni igazolnia.

A kerékpárjelölés  időpontja és helyszíne

  1. június 02. szombat 09:00 órától – 16:00 óra
  2. június 03. vasárnap 09:00 órától – 16:00 óra   

Helyszín: Győri Városi Rendőrkapitányság, 9024 Győr, Zrínyi u. 54. sz.

Érdeklődni lehet a 96/520-000/15-94, 15-44, 16-51-es telefonszámokon, vagy a kalibae@gyor.police.hu e-mail címen.

 

 A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9914002454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása