GYŐRIEK ÖRÜLHETTEK! Új nyári éjszakai járatok a Győr-Budapest vonalon, a MÁV-tól.
2018. június 03. írta: BoldiG

GYŐRIEK ÖRÜLHETTEK! Új nyári éjszakai járatok a Győr-Budapest vonalon, a MÁV-tól.

vonat_mavcsoport.jpg

Régóta megoldásra várt, amit részben orvosol, legalább nyáron a MÁV, indul éjszaka is 1-1 vonat oda-vissza Győr és Budapest között.

Szóval aki bulizni akar, de nem ül autóba, vagy egyszerűen csak akkor menne haza, annak roppant hasznos lesz a legújabb járat. A MÁV-START Zrt. június 18-tól augusztus 31-ig az alábbi éjszakai vonatot fogja indítani a Budapest-Győr viszonylatban:

Budapest Déli pályaudvarról 0:20-kor indul Győrbe, amely 2:13-kor ér a célállomásra, ráadásul minden állomáson és megállóhelyen megáll.

Az újdonság, hogy eddig ezek a vonatok a Budapest-Komárom vizsonylatban  közlekedtek, most ezt kiterjesztették Győr felé.

Ennek “párjaként” Győrből 3:03-kor indul a vonat, ami szintén minden állomáson megáll. A szerelvény 5:09-kor érkezik a Déli pályaudvarra. Ez a vonat korábban Komáromból indult, ennek indítását módosították most Győrre.

A nyári menetrend tehát június 18-tól augusztus 31-ig tart.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5214019754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása