MEGINT EGY ELMEBAJNOK: Részegen elkaszálta a táblát és a kerítést Győrben
2018. június 09. írta: Cseri Pali

MEGINT EGY ELMEBAJNOK: Részegen elkaszálta a táblát és a kerítést Győrben

ittas_1.jpg

A győri rendőrök vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást azzal a 23 éves sofőrrel szemben, aki ittasan vezetett.

Győrben a Szent Vid úton, a Pesti út felől a Török utca irányába haladt személygépkocsival egy kisújszállási férfi 2018. március 13-án 20 óra 30 perckor. Közlekedése során elvesztette uralmát járműve felett, az úttestről lesodródott és egy jelzőtáblának, majd egy lakóház kerítésének ütközött. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavételre előállították.

A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a 23 éves gépjárművezető alkoholos befolyásoltság alatt vezette járművét. A sofőrt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrkapitányság a kisújszállási férfi ellen folytatott nyomozást befejezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1714034440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása