SOK A BALESET: Egy 28 éves nő, nem tudni, miért, egy épület sarkának hajtott Győrben
2018. június 27. írta: Cseri Pali

SOK A BALESET: Egy 28 éves nő, nem tudni, miért, egy épület sarkának hajtott Győrben

nekiment.jpg

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. június 26-án 6 óra körül  Győrben. Egy 28 éves nő az általa vezetett személygépkocsival a Juharfa úton közlekedett a Platánfa út felől. Haladása során a Tibormajori útkereszteződéshez érve - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára felhajtva, a kerítést átszakítva egy épület sarkának ütközött. A balesetben az autó sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

nekient2.jpg

Egy 59 éves férfi közlekedett tehergépkocsival Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget úton a Rév utca irányába 2018. június 26-án 13 órakor. A sofőr megállt az úton, majd hátramenetbe kezdett, amelynek során nekiütközött a mögötte álló autónak. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeit a Győri és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2514077379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása