NA, GYŐRIEK! Mit csinálnának Borkaiék az ilyen “aljas” festéktüsszentőkkel?
2018. június 30. írta: BoldiG

NA, GYŐRIEK! Mit csinálnának Borkaiék az ilyen “aljas” festéktüsszentőkkel?

zebra-mkkp-fboldaluk.jpg

Emberek, most érkezett a szörnyű hír: brutális harcosok lepik el a városunkat nemsokára.

Felszólítunk mindnekit, aki nem szeret gondolkodni, az elkövetkező hetekben zárkózzon be a lakásába és ki ne jöjjön onnan, ha nem akar áldozat lenni. Pár várost már elleptek ezek a bűnözők, és az ott élők már hetek, hónapok óta rettegésben élnek.

Vigyázzon, ezt nem mutatja egyetlenegy tévécsatorna sem, az eseményekről hallgat az összes média. Jelenlegi városvezetőink nem szeretnék, ha a városunk is áldozatul esne ezeknek a katonáknak, akik a kritikai gondolkodásra akarják felhívni a figyelmet, illetve a helyi problémákra, mint például egy széttöredezett járda.

jardafestes-mkkp-szeretlekmagyarorszag-hu.jpg

Az egyik városban ezek a félelmetes szín-gerillák nem átallották színesre festeni a repedéseket, ezzel menthetetlenül elpusztítva a városban uralkodó Pató Pál uras mentalitást. Ezért a rend éber őrei megbüntették őket 394 ezer forintra, de ezeket a galád terroristákat nem érdekli semmi, máshol meg zebrát festettek az út két oldalára, jelezve nem ártana ott egy gyalogátkelő.

Kérjük a lakosságot, amennyiben meglátja az Egynéltöbb Farkú Kutyák passzivistáit, kerülje el őket, nagyon veszélyesek: iróniával támadnak, amely sokkal rosszabb, mint az atombomba, ráadásul az iróniát az emberek 90 százaléka nem is érti. Nagyon veszélyesek, gondolkodásra ingerelnek, ne hagyja magát!

Komolyra fordítva a szót, tényleg bűncselekmény a járda hibáinak kifestése, még azzal a szándékkal is, hogy az önkormányzat csináljon végre valamit? Nem a döntéshozókat kellene minden városban elszámoltatni a helyi problémák nem-megoldásáról?

kép: MKKP Facebook oldal

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4314084793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása