GYŐRI PLATÁNFA-NYALOGATÓK, FIGYELEM! Ma éjjel permeteznek
2018. július 20. írta: Cseri Pali

GYŐRI PLATÁNFA-NYALOGATÓK, FIGYELEM! Ma éjjel permeteznek

platan.jpg

A GYŐR-SZOL Zrt. - az időjárás függvényében - tervezetten július 20-án, pénteken 22 és 6 óra között végzi el a Győr területén található platánfák növényvédelmi permetezését.

A társaság a növényvédelmi előírásokat betartva, csak közterületen is engedélyezett, munka-egészségügyi várakozási időt nem igénylő szerekkel dolgozik.

A permetezés az éjszaka megszokott zajterhelésnél helyenként, rövid időre nagyobb hanghatással járhat. Ezzel együtt a GYŐR-SZOL Zrt. a saját lehetőségein belül mindent megtesz, hogy a munkát az éjszakai pihenés jelentősebb zavarása nélkül hajtsa végre.

(győrszol)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3814124457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása