HOLNAPTÓL GYŐRBEN RADIKÁLIS KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁSOK! Bontják a Tóth László utcai hidat, jövő tavaszig megszokhatja
2018. július 22. írta: BoldiG

HOLNAPTÓL GYŐRBEN RADIKÁLIS KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁSOK! Bontják a Tóth László utcai hidat, jövő tavaszig megszokhatja

hid-vege-tothlaszloutcanal-gyor.jpg

Győrben az 1 sz. főút 2x2 sávos fejlesztése kapcsán 07.23-tól, azaz a holnapi naptól megkezdődik a Tóth László utca feletti híd elbontása.

A közlekedők az 1 sz. főúton, a már kiépített szélesítésen továbbra is tudják használni a főutat, 2x1 sávon. A bontás majd az építkezés ideje alatt a biztonságos munkavégzés érdekében, a Tóth László utca lezárásra kerül az 1 sz. főúti híd környezetében. Gépjárművel, kerékpárral és természetesen gyalogosan sem lehet majd a híd alatt közlekedni.

Egyedül az AUDI Arénában tartott rendezvények ideje alatt lesz majd az északi parkoló és az Aréna közötti gyalogos közlekedés engedélyezett. A kivitelező, védett átkelést biztosít a gyalogosok számára.

Fontos közösségi közlekedési változás, hogy a Tóth László utca lezárása miatt a 8, 8B jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban a Stadion utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Ipar utca – Likócsi híd – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen

A jövő héten a Dohány utca felújítása a közművek feltárásával, kiváltásával megkezdődik. A 15, 15A jelzésű autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – Likócsi híd – Pesti út – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.

Térképen itt látja a helyi járat változásokat:

enykkvaltozasok-0723tol.png

Ezen a linken pedig részletesen megtalálja az ÉNYKK oldalán.

A terelések előre láthatólag 2018.07.23-tól – 2019. március 31-ig lesznek érvényben.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3814128257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása