BRUTÁLIS PUSZTÍTÁS GYŐR BELVÁROSÁBAN: Kivágják a fákat, ha kell, ha nem
2018. október 19. írta: Cseri Pali

BRUTÁLIS PUSZTÍTÁS GYŐR BELVÁROSÁBAN: Kivágják a fákat, ha kell, ha nem

fak_ki1.jpgAz önkormányzat folytatja gigászi küzdelmét az egészséges fákkal, mese nincs pusztulniuk kell.

Biztos a polgármester haragszik rájuk, lehet, hogy megtudta, hogy az egyik nem fideszes, ki tudja. Mindenesetre Győr belvárosában folytatják a fák kivágását, azzal az indokkal, hogy már túl öregek, korhadtak balesetveszélyesek.

fak_kk2.jpg

Bármilyen indokot találjanak is, az emberek túlnyomó részének nagyon nem tetszik a dolog. Nem is csoda, hiszen Győr a  zöldterületek mennyiségének terén eléggé hátul kullog a sorban, és a gátlástalan irtás nem javít a dolgon. Értjük, hogy a betont meg a térkövet jobban szeretik a politikusok, de azért álljon már meg a hegyi menet, meg a láncfűrész.

 

Fotó: Facebook

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3114310967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása