HOZ-E MEGKÖNNYEBBÜLÉST? Januárban ítélet születhet a vörösiszap perben
2018. november 18. írta: Cseri Pali

HOZ-E MEGKÖNNYEBBÜLÉST? Januárban ítélet születhet a vörösiszap perben

iszap.jpg

A sajtóban „vörösiszap per” néven ismertté vált büntetőügyben 2019. január 21-én folytatódik a tárgyalás, ahol a vádlottak az utolsó szó jogán még utoljára nyilatkozhatnak a bíróság előtt az ítélethirdetést megelőzően.

November 15-én  egy védő tartott védőbeszédet, továbbá az I. r. vádlott élt a felszólalás jogával, amelyet az ügyészi viszonválasz, majd a II. r. vádlott védőjének és az I. r. vádlottnak a viszonválasza követett.

A tárgyalás tehát 2019. január 21. napján folytatódik az utolsó szó jogán tett nyilatkozatokkal, ezt követően pedig még januárban ítélethirdetés várható.

(bíróság)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr314379286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása