A ZEBRÁN GÁZOLTÁK EL A GYALOGOST GYŐRBEN
2018. december 14. írta: Cseri Pali

A ZEBRÁN GÁZOLTÁK EL A GYALOGOST GYŐRBEN

baligyor.jpg

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Bartók Béla úton tegnap 16 óra 28 perckor. Egy 55 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival a belváros felől, a Szigethy Attila út irányába. A Hermann Ottó úti kereszteződéshez érve – eddig tisztázatlan okból – elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladni szándékozó gyalogost, aki az ütközéstől a jármű szélvédőjére, majd onnan az úttestre esve megsérült. A 27 éves férfit a mentők kórházba vitték.

A balesetek megelőzése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokra hívja fel a közlekedők figyelmét:

A téli időjárás beköszöntével a köd, a szitáló eső, a hóesés következtében a száraz és vizes útfelületek hirtelen válthatják egymást, amely különös óvatosságot és figyelmet kíván a gépjárművezetőktől. Tanácsos nagyobb követési távolságot tartani és a sebességet csökkentve vezetni.

A járművek fényszóróit rendszeresen ellenőrizzük, ne induljunk útnak ha az izzók nem működnek. A téli gumik használata a csapadék kellő elvezetésével és a biztonságosabb úttartással járul hozzá a biztonságos téli közlekedéshez.

Lakott területen kívül és belül egyaránt vigyázzunk az úttest mellett haladó gyalogosokra, kiemelten a kijelölt gyalogos-átkelőhelyek, iskolák, buszmegállók környékén.

 

Fotó: police.hu

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3514482348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása