TÚLÓRA HELYETT BÉREMELÉST! Az Audis szakszervezet is csatlakozik a holnapi győri rabszolgatörvény-ellenes tüntetéshez
2018. december 15. írta: Cseri Pali

TÚLÓRA HELYETT BÉREMELÉST! Az Audis szakszervezet is csatlakozik a holnapi győri rabszolgatörvény-ellenes tüntetéshez

tulora_helyett_beremeles.jpg

Az Audis szakszervezet is erősít a holnapi rabszolgatörvény-ellenes tüntetésre, közleményben kérte tagjait, hogy menjenek el a demonstrációra.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet továbbra is elutasítja a Munka Törvénykönyvének olyan változtatásait, amelyek a munkavállalóink számára hátrányos lehet.

Továbbra sem értünk egyet azzal, hogy a munka világát érintő kérdésekben érdemi párbeszéd, a munkavállalói képviseletek bevonása nélkül döntsenek a törvényhozásban.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet támogat minden olyan kezdeményezést, amelynek célja a munkavállalói érdekek erősítése és az eddig elért eredmények megtartása, ezért megszólítja tagjait és szimpatizánsait, hogy a 2018.12.16-án (vasárnap) Győrben megrendezésre kerülő demonstrációt jelenlétükkel erősítsék! Az AHFSZ az európai értékek mentén elkötelezett híve a demokratikus megnyilvánulásoknak, az érdemi és szakmai tárgyalásoknak, de nem tud és nem is fog a jövőben sem azonosulni a pártpolitikával, a pártpolitikai haszonszerzéssel és minden olyan cselekedettel, ami törvényellenes és az alapvető társadalmi normáknak fordít hátat- áll a közleményben.

Fotó: Facebook/ AHFSZ

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1814486998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása