AZ ELTŰNT VILLANYSZERELŐ ÜGYE: már külföldön is keresteti a férfit a családja
2018. december 21. írta: Cseri Pali

AZ ELTŰNT VILLANYSZERELŐ ÜGYE: már külföldön is keresteti a férfit a családja

villszer.jpg

Képtelen tétlenül várakozni a húsvétkor eltűnt villanyszerelő felesége és lánya, Adrienn, ezért úgy döntöttek: kezükbe veszik szerettük keresését. A fiatal lány a közösségi média erejét szeretné felhasználni, így készített egy új Facebook-oldalt, ahol hosszan leírja, mi is történt imádott apukájával.

Mint ismeretes, Mácsik Zoltán utoljára volt munkaadójával találkozott az abdai benzinkúton, azóta senki nem látta. Bár a családapa holtteste a mai napig nem került elő, a rendőrség volt főnökét, É. Imrét gyanúsítja a férfi megölésével. A gyanúsított tagadja a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint a villanyszerelő valamilyen, számára is rejtélyes okból külföldön bujkál.

Zoltán családja bízik benne, hogy É. Imre igazat mond, és a férfi valóban él, csak valamilyen oknál fogva nem tud életjelet adni magáról.

Mácsik Adrienn a Facebookon közzétett írást tíz nyelvre lefordíttatta, így olyan emberekhez is eljuthat a felhívás, akik különben soha nem értesültek volna a mosonmagyaróvári villanyszerelő eltűnéséről. – Nagyon hálás vagyok, mert amint kiírtam az oldalamra, hogy különböző nyelven beszélő emberekre lenne szükségem, rengetegen jelentkeztek. Pár nap alatt már ott tartunk, hogy többek között törökül, olaszul, németül, angolul, ukránul, szlovákul és görögül is olvashatóak a soraim – mondta a Blikknek Mácsik Adrienn.

– Remélem, jelentkezik valaki, aki használható információval szolgál nekünk apu hollétéről. A világ végére is elmennénk érte anyuval, csak már végre tudnánk, hogy merre induljunk – tette hozzá bizakodva a lány.

Adrienn nagyon nehéz napokon van túl, nemrégiben volt a születésnapja, amire édesapja mindig nagyon készült.

– Minden pillanat pokoli, amióta nem tudjuk, mi van apuval, de az ünnepek különösen elviselhetetlenek. Mi hárman tényleg nagyon nagy szeretetben éltünk, megszokhatatlan, hogy jelenleg csak ketten vagyunk. A karácsonytól is félünk, hiszen eddig mindig vártuk az ünnepnapokat, most csak azt mondjuk anyuval egymásnak, bár már eltelt volna az a pár nap – árulta el Adrienn.

A gyilkossággal gyanúsított É. Imre a rácsok mögött tölti a karácsonyt, s már egy másik férfi megölésével is gyanúsítják.

Nincs meg a holttest

Bár a két villanyszerelő holttestét nem találta meg a rendőrség, több közvetett bizonyíték is a rendelkezésükre áll, ami É. Imre bűnösségét igazolja. Abban az esetben, ha a bíróság is bűnösnek találja a férfit, akár élete végéig is börtönben maradhat.

(blikk)

 

A fotó: Isza Ferenc

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7214504960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása