NINCS PARDON GYŐRBEN ADVENT IDEJÉN SEM! Egy piti bűnözőt most is elfogtak a rend éber őrei
2018. december 23. írta: BoldiG

NINCS PARDON GYŐRBEN ADVENT IDEJÉN SEM! Egy piti bűnözőt most is elfogtak a rend éber őrei

bunozo-elfogas-police-hu.jpg

A győri rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 26 éves férfit, aki egy parkoló gépkocsiból lopott.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy december 18-án Győrben, a Szent Imre úton egy parkoló autó jobb első üléséről ellopta a sértett pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt. A Győri Rendőrkapitányságon dolgozó kollégák beazonosították az elkövetőt és egy rendőri akció során tegnap délben elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit.

A járőröknek P. Zoltán elmondta, hogy a készpénzt kivette a pénztárcából, amit azóta elköltött és megmutatta azt is, hogy a tárcát hova dobta el. A tolvajt a rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. P. Zoltán az eljárás során beismerő vallomást tett.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5214508560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása