ELALSZIK A GYŐRI TÜNTETÉS LÁNGJA, VAGY BASS...NK ODA VÉGRE? Merre tovább tiltakozók?
2019. január 20. írta: BoldiG

ELALSZIK A GYŐRI TÜNTETÉS LÁNGJA, VAGY BASS...NK ODA VÉGRE? Merre tovább tiltakozók?

tuntetes-gyor-20190119.jpg

Anyáztál, vagy lelkesen integettél, amikor végre, hosszú várakozás után elhaladtál a győri útzár mellett? .... hősök vagy túlmozgásos futóbolondok a tüntetők?

Tegnap Győrben két helyszínen mintegy ötven-ötven autó zárta el mindkét fontos győri közlekedési útvonalat. Pontosabban csak félpályát, valószínűleg azért, nehogy az arra közlekedők túlzottan felháborodjanak.

Amíg ők “útlezártak”, te pedig anyáztál, vagy integettél, de leginkább fogalmad sem volt az egész hepajról, addig O1G, Semlyén (szarvasvadász) Zsóti, Szíjjártó ( győri kakastaréj) Péter és a többi fideszes tettestárs vidám, békés hangulatban élvezte a (megérdemelt?) hétvégi pihenőnapját.

Nézzük meg a decemberben kezdődő tiltakozássorozat valós eredményeit, ha önmagukban a győrieknek lehetnek ilyenek.

- Látszólag összezártak az ellenzéki pártok és világnézettől függetlenül a kormány ellen fordultak. Ezt a különböző megmozdulásokban és a szűkös média felületeken igyekeznek minél inkább az ellenzéki szavazókkal tudatni. Kérdés, hogy ez a kényszerű összetartás (aki kimarad, az Orbán bérenc ?!)  meddig tart ki?

- Megmozdultak az eddigi tetszhalott állapotukból szakszervezetek és nagyobb vagy kisebb buzgalommal vettek át néhány tiltakozó akció szervezését a civilektől és pártoktól.

De valljuk be, mindez aligha zavarta meg a Nagy Vezér lelki nyugalmát. Vidáman beköltözött a várba, hogy mostantól onnan szemlélje birodalmát!

Vajon mi kell ahhoz, hogy végre Te, kedves olvasónk, szánj néhány órát erre és tegyél is valamit szüleid, gyermekeid, unokáid, de legalább a saját életed jobbra fordítása miatt? Mikor fog Győrben a városháza előtt nem ezer, de mondjuk tízezer győri polgár tüntetni? Mikor fogsz beállni te is a sorba, de nem félpályás lezárásba, hanem a város teljes megbénításába?

Mert addig, amíg néhány száz lelkes, felháborodott amatőr erőlködik csupán, addig bizony Magyarország marad az, ami. Összeszerelő biorobotok, rabszolgák országa. Európa lecsúszó és lasssan-lassan legszegényebb bugyra.

Mikor leszel végre dühös? Mikor lesz benned annyi kurázsi, hogy Te is az asztalra csapj?

Vagy pedig minden jó úgy, ahogy van!

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4514574824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása