GYŐR KÖRNYÉKÉN KORCSOLYAPÁLYA MINDEN ÚT: Ha elindulna, nagyon vigyázzon
2019. január 27. írta: Cseri Pali

GYŐR KÖRNYÉKÉN KORCSOLYAPÁLYA MINDEN ÚT: Ha elindulna, nagyon vigyázzon

jeeg.jpg

Győr környékén keményen jegesek az utak, nagyon vigyázzanak, a biciklit felejtsék el egy darabig, de autóval és motorral sem árt az óvatosság.

Az Útinform szerint borult, felhős az idő, a csapadék mindenütt megszűnt. A gyorsforgalmi utak többnyire sónedvesek, de az M1-es autópályán Lébénynél, az M7-esen Eszteregnyénél és az M3-ason elszórtan már száraz a burkolat. A főutak burkolata a kiszórt olvasztóanyagok hatására sónedves, már csak Komárom-Esztergom megyéből jeleztek latyakos útszakaszokat, viszont az alsóbbrendű utakon a korábbi havazás nyomán még mindig télies útviszonyokra kell számítani az északnyugati országrészben és a keleti határ mentén, Győr és Ajka térségében pedig jegesek, síkosak az utak. Mérsékelt a légmozgás. Komárom-Esztergom és Pest megye északi részén ködfoltok nehezítik a közlekedést, másutt a látási viszonyok jók. A hőmérséklet -8 és -1 fok között változik.

 

A fotó illusztráció

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2514591288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása