BRUTÁLIS BALESET, KÉT EMBER VESZTETTE ÉLETÉT GYŐRNÉL AZ M1-EN! Forgalomkorlátozás a szakaszon
2019. február 10. írta: BoldiG

BRUTÁLIS BALESET, KÉT EMBER VESZTETTE ÉLETÉT GYŐRNÉL AZ M1-EN! Forgalomkorlátozás a szakaszon

rendorseg-szirena-ajo.jpg

A halálos karambol, az M1-es autópályán ma reggel 6 óra előtt pár perccel történt.

Két ember vesztette életét a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr közelében történt balesetben. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy autó és egy kistehergépkocsi ütközött össze. A balesetben - az elsődleges információk szerint - két ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, illetve még egy ember pedig megsérült.

A baleset az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrnél, a repülőtér közelében történt. A műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók végezték a járművek áramtalanítását. Az érintett sztrádaszakaszon a leállósávban halad a forgalom.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!



Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2914617854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása