RENDŐRÖK SEGÍTETTEK EGY BAJBA JUTOTT SOFŐRNEK AZ M1-ESEN
2019. március 15. írta: Cseri Pali

RENDŐRÖK SEGÍTETTEK EGY BAJBA JUTOTT SOFŐRNEK AZ M1-ESEN

segitettek.jpg

A rendőrök egy bajba jutott autóst vittek el a benzinkútig az M1-es autópályán.

A Győr-Moson Sopron Megyei Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály járőrei, Martini Gábor r. zászlós és Török Péter r. főtörzsőrmester március 13-án délután az M1-es autópályán teljesítettek szolgálatot. A bal pályatest 110-es kilométerszelvényében észrevettek egy, a leállósávban veszteglő, magyar rendszámú autószállító trélert. Az egyenruhásoknak a sofőr elmondta, hogy kocsijából kifogyott az üzemanyag. Az intézkedők ekkor elvitték őt a legközelebbi benzinkútra, majd a benzinnel megtöltött kannájával együtt visszaszállították járművéhez. Az autó azonban ekkor sem indult el, így a járőrök segítettek a kocsi beindításában is.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8514689818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása