TEGNAP GYŐR MELLETT EZT A BMW… Ugyanott, háromszor, durva gyorshajtáson kapták
2019. május 03. írta: BoldiG

TEGNAP GYŐR MELLETT EZT A BMW… Ugyanott, háromszor, durva gyorshajtáson kapták

bmw3xbuntettek-81esfout.jpg

Mintha szándékosan hagyta volna a sofőr! A rendőrök jelentős sebességtúllépés miatt mértek be egy BMW típusú személygépkocsi vezetőjét a 81-es számú főúton, Mezőörs térségében.

A zsaruk sebességmérést végeztek tegnap a 81-es számú főúton, Mezőörs magasságában ott, ahol korábban több halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Az ellenőrzés alatt egy BMW sofőrje az adott útszakaszra vonatkozó 90 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett, 11 óra 8 perckor 138 km/h, 14 óra 29 perckor 126 km/h és 15 óra 3 perckor 130 km/h sebességgel közlekedett.

A járművezető háromszor 45 000 forint közigazgatási hatósági bírság kiszabására számíthat.

Neki valószínűleg hiába mondjuk, de kérjük, Önök mindig körültekintően, a jelzett sebességkorlátozásnak megfelelő tempóban haladjanak. Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával csökkenthetők és megelőzhetők a közúti közlekedési balesetek!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6414801544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása