ELKÉPESZTŐ! Borkai Zsolt utasította a győri fideszes aktivistákat bűncselekményre? Az Mszp buktatta le őket
2019. május 25. írta: BoldiG

ELKÉPESZTŐ! Borkai Zsolt utasította a győri fideszes aktivistákat bűncselekményre? Az Mszp buktatta le őket

elkapott-fideszaktivistak-mszpgyor.jpg

Nemrég tett közzé az Mszp-s Pollreisz Balázs egy videót, amelyben a jelenlegi kampány súlyos anomáliáival foglalkozik.

Ami miatt foglalkozunk az üggyel, hogy azon ritka alkalomról van szó, amikor az eset elkövetőit elkapták a rendőrök, elárulták a párt hovatartozásukat, meg vannak a letépkedett plakátok és a képviselő videója szerint bevallották, hogy utasításra cselekedtek.

elkapott-fideszaktivistak-rendoriintezkedes-mszpgyor.jpg

Az eset, miután túllépi az 50 ezer forintos határt, a bűncselekmények kategóriájába is esik, ezért érdekes, hogy a győri Fidesz vezetője Borkai Zsolt személyesen utasította a bűncselekmény elkövetésére a csoportot?

Azt ugye nem gondoljuk, hogy egy ilyen félkatonai módon működő szervezetben csakúgy kitalálnak bármit is a szimpatizánsok!

Minden további szöveg helyett nézzék meg Pollreisz Balázs videóját, amit megnézhet ITT!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6314861128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása