AZ ARRABONA WC-NÉL, VAN GYŐRBEN IGÉNYTELENEBB KLOTYÓ?! És még pénzt kérnek a használatáért
2019. június 08. írta: BoldiG

AZ ARRABONA WC-NÉL, VAN GYŐRBEN IGÉNYTELENEBB KLOTYÓ?! És még pénzt kérnek a használatáért

arrabona-gyor-wc-01.jpg

Tegnap járt ebben az Arrabona emeletén található WC-ben a fénykép készítője.

Vajon az üzemeltető ezt milyen állapotúnak könyveli el? Lehet ezt egyáltalán WC-nek nevezni? Néhányan, a Facebookos bejegyzés alatt érdekes módon próbálták az állapotokat a használók hibájának feltüntetni, de bevallom nehezen hinnénk, hogy a képen látható igénytelen állapotok a vásárlóknak köszönhetőek.

arrabona-gyor-wc-02.jpg

Láttak már olyat, hogy valaki dolgát elvégezvén nekiáll csempét leverni vagy az aljzatot felszedni? Talán sokak szeretnének gondolatban az ajtó külsejéről kapargatni a festéket, vagy a konnektort kitépni a falból (habár ez még talán előfordulhatna férfi WC-ben), de ez nem túl jellemző, ugye?

arrabona-gyor-wc-03.jpg

Persze lehet, hogy egy titkos Batman rajongó tolta el az álmenyezetet, hogy kedvencét beengedje? Vagy lehet, hogy ott egy titkosügynök akart kimenekülni?

arrabona-gyor-wc-05.jpg

Azt csak úgy mellékesen jegyezzük meg, hogy WC-s ember ül az ajtó előtt, talán észrevenné ezeket a rongálásokat. A WC üzemeltetője illetve a tulajdonos is eltűri ezt az igénytelenséget?

arrabona-gyor-wc-04.jpg

Az abszolút kedvencünk: szemfüles kell, hogy legyél, mert különben lehet, hogy az első emeleten találhatod magad, ha ebben a félhomályban nem verné ki a szemed a jól "kivastagított" felirat, hogy "KÖZÉPRE NE LÉPJ!"

És ezért a fényűzésért 100 forintot is elkérnek, mert persze azért van odabent eláztatott WC papír.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5014884770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása