20 ÉV + 2000 BUSZ GYŐRBEN ÉS MOSONMAGYARÓVÁRON! Ünnepelt a Kravtex-Kühne
2019. június 09. írta: BoldiG

20 ÉV + 2000 BUSZ GYŐRBEN ÉS MOSONMAGYARÓVÁRON! Ünnepelt a Kravtex-Kühne

inovell-credobus-hu.jpg

A buszgyártás elindításának 20. évfordulóját ünneplő győri-mosonmagyaróvári Kravtex-Kühne Csoport legyártotta a 2000. Credobust.

Az Econell 12 típusú, ultrakönnyű konstrukciójú elővárosi modell a cégcsoport egyik legkeresettebb típusa, amely a Volánbusz mellett az összes regionális közlekedési központ flottájában megtalálható. A 2000. Credobus mellett a cégcsoport a vadonatúj többfunkciós Inovell + modellt is bemutatta, amely a következő években a közlekedési központok egyik alaptípusává válhat.

A Kravtex-Kühne Csoport 20 év alatt Magyarország legnagyobb és legmodernebb autóbuszgyártó kapacitását hozta létre két különálló gyáregységében Mosonmagyaróváron és Győrben. A két évtized alatt önálló márkája, a Credobus piacvezetővé vált a hazai gyártók között. A cégcsoport hazánkban egyedüliként a buszok teljes önhordó vázszerkezetét, valamint a több ezer beépülő fém alkatrészt saját üzemeiben gyártja.

A cégcsoport egyedülálló műszaki jellemzőkkel rendelkező, ultrakönnyű autóbusz alapkoncepciója az elmúlt két évizedben rendkívüli piaci sikereket ért el, így 2019 végére Magyarországon már minden 3. helyközi közforgalmú autóbusz Credobus lesz. A kétezredik

A 2000. Credobus az Econell típuscsaládba tartozó, 12 méteres, alacsony belépésű elővárosi busz, amely egy nagyobb sorozat részeként került legyártásra. Az Econell a magyar üzemeltetők körében jelenleg az egyik legkedveltebb modell, amelyből országszerte több mint 400 üzemel. Jellemzője, hogy akadálymentes a kerekesszékkel és babakocsival közlekedők számára, ezen kívül hűtő- és fűtő funkciójú klímaberendezéssel, és fejlett járműdiagnosztikai rendszerrel készül, amely a jármű- és menetadatok valós idejű online nyomon követésére alkalmas rendszerrel bővíthető.

(via Credobus)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8714886032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása