AZ IGAZI BAJNOK: Patkás Tomi lábak nélkül győzi le a Fertő- tavat
2019. június 14. írta: Cseri Pali

AZ IGAZI BAJNOK: Patkás Tomi lábak nélkül győzi le a Fertő- tavat

patkas.jpg

Emlékeznek még arra, amikor Patkás Tomi kereken két éve meghódította a folyók városát, Győrt? Egy éve pedig 14 km-et úszott a Mosoni-Dunában Kunsziget és a kisalföldi megyeszékhely között? Nos, most szombaton a Fertő tavat készül legyőzni a győri mozgáskorlátozott úszó.

A különleges úszás szombaton reggel 10 órakor indul Fertőrákoson. A győri paraúszó szívesen lát szurkolókat, a Drescher-kikötőben fog a Fertő-tóba csobbanni. Tomi négy kilométert fog úszni, elsősorban a széltől függ, hogy három vagy négy óra alatt teljesíti a távot. Természetesen tudósítunk idei nagy úszásáról, ami Ausztriában végződik majd.

(kisalföld)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9614894492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása